Speeddating, een woordje uitleg

Kijk je er naar uit om nieuwe mensen te leren kennen in een gezellig sfeertje?

Pefect, want dat is net wat we bij Speeddating in Leuven doen.

Hoe? Dat lees je hier...

Wat je wil weten over speeddating in Leuven

7 single dames praten gedurende 7 minuten met 7 mannelijke vrijgezellen.

Klinkt eenvoudig? Dat is het ook!

Maak je geen zorgen, want van zodra je op onze vaste locatie voor speeddating in Leuven (café Rodins) toekomt, staat de speeddate moderator je al op te wachten. Je krijgt meteen je 2 drankbonnetjes overhandigd, want we wachten nog even tot de andere deelnemers ter plaatse zijn om een woordje uitleg te geven over het verdere verloop van deze speeddate avond.

Stel gerust al je vragen. Het is namelijk de bedoeling dat iedereen zich op zijn gemak voelt en dat we samen een gezellige avond tegemoet gaan.

Speeddating in Leuven, dat doen we zo

Klaar om van start te gaan?
Dames, kies maar een tafeltje uit. De heren schuiven zo meteen bij en dan kan je met je eerste gesprekje van 7 minuten beginnen.

Je kan praten over eender wat. Koetjes-en-kalfjes, je hobbies of je laatste reis, het is vooral de bedoeling dat je een eerste indruk opdoet van de persoon tegenover je. Het is bovendien bewezen dat 7 minuten ruim voldoende zijn om te zien of het klikt. Is de klik wederzijds, dan heb je nog alle tijd tijdens je vervolgdate om alles te vragen wat je niet tijdens de speeddating in Leuven hebt kunnen vragen.

En dan slaat de gong...
De gong is het signaal dat de heren mogen doorschuiven naar een volgende tafeltje. Je gaat tijdens een speeddating in Leuven minstens 7 singles ontmoeten, dus bedank je gesprekspartner voor de leuke babbel en maak je klaar voor de volgende ontmoeting!

Het vervolg

Wanneer je iedereen ontmoet hebt, kan je gerust nog even blijven rondhangen en een glaasje drinken als je dat wil, want sfeer en gezelligheid is troef bij Rodins.

Eens je thuis bent, neem je je persoonlijke notitieblaadje bij de hand. Daarop heb je genoteerd met wie je gepraat hebt en je hebt er ook enkele trefwoorden van het gesprekje op genoteerd als geheugensteuntje. Zo weet je na de speeddate avond nog perfect wie indruk op je heeft nagelaten en wie je graag opnieuw zou ontmoeten.

Log je even in op onze website? Dan kan je meteen aanduiden wie je beter wil leren kennen. Dat doen de andere deelnemers van deze speeddating in Leuven ook en enkel wanneer de interesse wederzijds is, zal je een mailtje ontvangen met de contactgegevens van je favoriete vrijgezel.

Nu moet je alleen nog even de telefoon nemen en een afspraakje plannen. Veel plezier!

Nog vragen over speed dating?

Je weet nu wat je van een speeddating in Leuven mag verwachten, maar je moet het gewoon eens doen natuurlijk om te weten hoe gezellig het is. Wacht wel niet te lang om in te schrijven, want de plaatsen zijn beperkt!

Of had je nog een vraag?
Neem gerust een kijkje op de SmartVibes website en Facebook pagina, want daar vind je nog een heleboel extra informatie over speeddaten, reacties van vorige deelnemers, leuke weetjes en handige tips. Ontdek ook onze single reizen

Tot snel in Leuven!

Go up

Inschrijven niet mogelijk

Bedankt om u te willen inschrijven! Inschrijven is pas mogelijk nadat je bent ingelogd of bent geregistreerd op de website. Dit kan je doen door te klikken op één van onderstaande links.